Opdracht: BiC

review 1
5/5

5 / 5

Rob – Inkoopadviesbureau BiC

Directeur

“In de 24 jaar van ons bestaan hebben wij nog nooit zo’n sterke groei van het aantal contacten, offertes en opdrachten via onze website gezien.

We waren toe aan een nieuwe, professionelere website die meer klanten aantrekt. Na een oriëntatiegesprek met Nick waren we overtuigd en zijn we het avontuur aangegaan. Er is goed geluisterd naar onze wensen en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. 

Inmiddels staat de website een half jaar online en hebben we al vele nieuwe opdrachtgevers via onze website binnen gekregen!” 

Inkoopadviesbureau BiC

Verhogen conversie op de website door het verbeteren van de klantreis

Nieuwe website en SEO

Eerst... Het resultaat.

BiC begeleid overheidsinstanties al meer dan 23 jaar bij aanbestedingen en inkoopprocessen en hebben in deze periode meer dan 150 klanten geadviseerd en begeleid. 

Sinds enkele jaren hebben ze een brede expertise en begeleiden ze inmiddels al 45 soorten aanbestedingen; van uitzendkrachten tot ICT.

De organisatie is formeel, en de kernwaarden zijn vertrouwen en expertise.

bic consultancy 1 1024x576 1
doel

Door de website strategischer in te delen en een professionelere uitstraling uit te dragen willen we de conversie verhogen. 

Daarnaast willen we de bezoekers beter informeren over alle typen aanbestedingen waar BiC begeleiding in biedt. 

Ten slotte willen we het organisch zoekverkeer vergroten door de SEO (vindbaarheid via zoekmachines) van de website beter in te stellen. 

BiC bestaat 24 jaar en heeft hierdoor veel vaste klanten en afgeronde projecten. Dit is voor mij het uitgangspunt geweest voor het maken van de nieuwe website. Door deze expertise, de ervaring van klanten en het portfolio te combineren is een ontwerp ontstaan dat bezoekers overtuigd van de expertise van BiC. 

Om de conversie te verhogen is daarnaast gebruik gemaakt van duidelijke ‘call to actions’ en laagdrempelige contactformulieren op strategische plaatsen zoals het portfolio, bij de diensten en uiteraard de homepage.

Ten slotte is de SEO van de website verbeterd. De eerste aanpassingen zijn al gemaakt, deze zullen worden geëvalueerd en op basis hiervan zullen nieuwe aanpassingen gemaakt worden om nieuwe klanten te trekken

Samenvatting

– BiC heeft een beter converterende website 
– De nieuwe website biedt informatie over alle diensten van BiC
– BiC trekt organisch meer klanten door een beter ingestelde SEO

Wil je ook meer klanten?

Neem dan nu contact op!

Aanvraag offerte

Basis Website

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend aanbod.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.