Hey, ik ben Nick Bennink

Ik ben 27 jaar en woon in Leeuwarden. Sinds ik jong was, ben ik al geboeid door het verbeteren van processen. Ik kan me goed herinneren dat ik op de basisschool altijd als eerste klaar was met het maken van rekensommen omdat ik bedacht had om de opdracht anders aan te pakken. Tijdens het opschrijven van het antwoord berekende ik al de som van de volgende opdracht. Door dit toe te passen was ik altijd veruit als eerste klaar en dit maakte indruk op mij en gaf zelfvertrouwen.

Gedurende mijn studententijd had ik een bijbaan bij Vattenfall waar ik verantwoordelijk was voor het verbeteren en automatiseren van de werkzaamheden. Het analyseren van gegevens en bedenken hoe dit sneller en vooral beter kon, gaf mij energie. Ik heb hiervoor mooie projecten begeleid en ben regelmatig naar andere provincies geweest om anderen te coachen en inzichten te delen.

Nick bennink 4
Blog

Gedurende mijn opleiding heb ik mijn passie voor websites en ontwerp ontdekt. Het maken van een website is als een moderne versie van kunst voor mij. Iets maken dat er nog niet was en het kunnen delen met anderen is ontzettend leuk en geeft veel voldoening.

Tevens is het een mooie manier om de passie die ik heb voor  optimalisering te kunnen toepassen. Door websites te maken of verbeteren help ik alle potentie van een ondernemingen te benutten.

Mijn diensten

Website maken

Ik maak websites die ervoor zorgen dat je meer klanten en omzet genereert

Website onderhoud

Ik onderhoud websites zodat deze goed gevonden worden en blijven werken

Website hosting

Ik regel de hosting van websites zodat deze snel en veilig online blijven

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op of laat een bericht achter.

Aanvraag offerte

Basis Website

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend aanbod.