Over mij

Hey, ik ben Nick Bennink

Ik ben 28 jaar en woon in Leeuwarden. Van kinds af aan ben ik al geboeid door het verbeteren van processen. Op school was ik als eerste klaar met het maken van rekensommen. Sterker nog, tijdens het opschrijven van het juiste antwoord, was ik al met de volgende opdracht bezig in mijn hoofd. Door het toepassen van deze manier werd ik vindingrijk en ontwikkelde hiermee zelfvertrouwen.

Gedurende mijn studententijd had ik een bijbaan bij Vattenfall, waar ik verantwoordelijk was voor het verbeteren en automatiseren van de werkzaamheden. Het analyseren van gegevens en bedenken hoe dit sneller en vooral beter kon, gaf mij energie. Ik heb hiervoor mooie projecten begeleid en ben regelmatig naar andere provincies geweest om anderen te coachen en inzichten te delen.

Nick bennink 4
Blog

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik de passie voor het maken van websites en ontwerp. Het realiseren van beide is als moderne kunst voor mij. Een ontwerp maken wat nog niet eerder bestond is uniek. Iets maken dat er nog niet was en het kunnen delen met anderen is ontzettend leuk en geeft veel voldoening.

Ook is het een mooie manier om de passie die ik heb voor  optimalisering te kunnen toepassen. Door websites te maken of verbeteren help ik alle potentie van een ondernemingen te benutten.

Wat ik doe

Website maken

Ik maak websites die ervoor zorgen dat je meer klanten en omzet genereert

Website onderhoud

Ik onderhoud websites zodat deze goed gevonden worden en blijven werken

Website hosting

Ik regel de hosting van websites zodat deze snel en veilig online blijven

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op of laat een bericht achter.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Aanvraag offerte

Basis Website

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend aanbod.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.