Laat je website hosten!

Hosting & Veiligheid

Ik zorg dat je website veilig online staat zodat je mailverkeer niet op straat komt te liggen.

Backups

Ik maak back-ups van je website en bestanden en indien nodig zet ik deze op de juiste manier terug.

Snelle website

Ik zorg dat je een snelle website hebt en hierdoor meer klanten op je website houd en hoger in google staat.

Een veilige website

Als je website eenmaal live staat en is het van groot belang om te zorgen dat deze veilig online blijft. Door de beveiliging goed in te stellen zorg je dat al je mailverkeer, gegevens en ook de gegevens van je klanten niet op straat komen te liggen.

website-laten-onderhouden
hoger in google@2x 1

Je website en data veilig opgeslagen

Ik zorg ook voor een online opslag en back-up van je website zodat je in alle gevallen verzekerd bent van stabiliteit en altijd operationeel kan blijven.

Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk als je de trotse eigenaar bent van een webshop maar ook als je veel bezig bent met het plaatsen van relevante artikelen of blogs die de zelfde dag nog online moeten staan. In andere woorden je zorgt met mijn hosting service ervoor dat je geen klanten misloopt.

Een snelle website voor betere prestaties

Ik verbeter de snelheid en soepelheid van je website. Websites kunnen na verloop van tijd een stuk trager worden. Dit hangt natuurlijk van het type website af en de hoeveelheid aanpassingen er op regelmatige basis gedaan moeten worden.

Met mijn hosting service zorg ik ervoor dat je website altijd op een concurrerend niveau blijft werken zelfs na jaren lang online te staan. Dit blijft natuurlijk van groot belang omdat een trage website een van de grootste redenen is voor bezoekers om te vertrekken. Voorkom daarom dat u klanten misloopt en zorg ervoor dat je website de juiste nazorg krijgt.

meer-klanten-omzet-website

Aanvraag offerte

Basis Website

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend aanbod.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.